Maatwerk

Iedere organisatie heeft een eigen manier van werken. Sommige manieren van werken zullen nooit te vangen zijn in standaard software en daarom leveren we in deze gevallen maatwerk. Opties waar u iets aan heeft in plaats van een prachtig mooi ingewikkeld softwarepakket waarvan slechts de helft echt interessant is voor u.
Of het nu gaat om een cliënt-volgsysteem of een eigen beeldenbank. Maatwerk is een combinatie van bestaande modulematige oplossingen en zelf te bedenken functionaliteit. Dit geheel wordt overkoepeld door een overzichtelijke onderhoudsapplicatie.

Het voordeel van het ontwikkelen van één of meerdere modules op maat is de manier waarop u veel zaken kunt professionaliseren en toe kunt spitsen op uw organisatie en manier van werken. Ook voor wat betreft het onderhoud want u kunt "on demand" aanpassingen in werking zetten terwijl de rest op vernieuwde versies moet wachten. Altijd een stapje voor dus.

Bouwmeester Groep ontwerpt en bouwt websites en internettoepassingen die zowel technisch als grafisch overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken zijn voor de bezoeker. Een creatieve en vooral functionele vertaling van uw bedrijfsfilosofie.


Wanneer uw ideeën niet passen binnen het uitgebreide InstapInternet, stappen we over op ons maatwerk CMS. Hoe dan ook, we hebben altijd de juiste oplossing voor u uw organisatie. We zijn er graag vanaf het begin bij. Hiermee bedoelen we dat u als organisatie geen kant en klaar concept inlevert waarmee we aan de slag gaan. Als internet architecten denken we ook in het voortraject met u mee en helpen u bij het maken van de keuzes die er nodig zijn om te komen tot een blauwdruk van uw plannen.

Design is belangrijk, maar even zo belangrijk is het gebruiksgemak voor zowel bezoeker als beheerder. De database gestuurde sites, zoals we die bij Bouwmeester Groep maken, blinken hier in uit. Zonder enige kennis van HTML, Frontpage of andere pakketten, kunnen onze gebruikers hun websites kinderlijk eenvoudig onderhouden.

Bekijk enkele voorbeelden:
 
MHR en Surplus Begaafden
Smit Visual Supplies
vdBerg Kunststofbewerking
Trouwauto.nl
Kunnen wij u van dienst zijn?
Bent u al overtuigd van het gemak en de voordelen van een van de Bouwmeester Groep producten? Veel ondernemingen, groot en klein gingen u al in volle tevredenheid voor. Klik dus op onderstaande knop en vul het formulier in. We nemen direct contact met u op voor het bespreken van uw wensen. Alvast dank voor de genomen moeite.
Vrijblijvende demonstratie

Laat u overtuigen!

Wilt u ook ervaren wat een Bouwmeester Groep product voor u kan betekenen? Laat u overtuigen middels een geheel vrijblijvende demonstratie bij u of bij ons op locatie.
Vraag en antwoord
Op veel gestelde vragen over onze producten vindt u hier het antwoord.
Maatwerk CMS
Ik lees vanalles over zoekmachine optimalisatie. Kan dat ook binnen jullie Maatwerk CMS?
Wat is het verschil tussen Instap Internet en Maatwerk CMS
Zit jullie CMS ook vol met opties die ik nooit nodig heb maar wel voor betaal?
InstapInternet
Ik kan niet inloggen, de pop-up wordt geblokkeerd. Hoe los ik dit op?
Moet ik wachten tot mijn ontwerp klaar is, voordat ik de website kan vullen?
BasisOnline producten
Kan de ELO gecombineerd worden met BasisOnline Intranet?
Kan ik de verschillende BasisOnline onderdelen ook los van elkaar gebruiken?
Waarom zou ik moeten kiezen voor BasisOnline? Wat maakt het verschil?
Algemeen

© 2011, Bouwmeester Groep
All rights reserved

KVK nr. 17.14.38.66
Contactinformatie

Beatrix de Rijkweg 5 (Eindhoven Airport)
5657 EG Eindhoven.
T  +31 (0)40-2354690
F  +31 (0)40-2354699
info@bouwmeestergroep.nl
Populaire pagina's

Vacatures

Member-login-en-webmail

Maatschappelijk betrokken

Overzicht nieuws

BasisOnline producten